Ενημέρωση για τον τρόπο υποβολής του voucher και της καρτέλας μοριοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑA (ιστοσελίδα ΕΕΤΑΑ) για τους δικαιούχους Voucher οι γονείς που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη φοίτηση των παιδιών τους μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση(όχι δια ζώσης) και να καταθέσουν το voucher και την καρτέλα μοριοδότησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων: doppax.dimoschalkideon.gr

Μετά τα οριστικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων doppax.dimoschalkideon.gr στην καρτέλα τελευταία νέα – δελτία τύπου  για τον τρόπο και το χρόνο υποβολής του voucher και της καρτέλας μοριοδότησης καθώς και ολόκληρης της διαδικασίας .

Τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών και επιλαχόντων βάσει μοριοδότησης ( τροφεία) ανά σταθμό θα αναρτηθούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. σε ειδική συνεδρίαση κι εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής βρεφών και νηπίων μέσω ΕΣΠΑ , στον πίνακα ανακοινώσεων του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων doppax.dimoschalkideon.gr

Παρακαλούμε για την περαιτέρω και συνεχή ενημέρωση σας όπως επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων doppax.dimoschalkideon.gr καρτέλα τελευταία νέα – δελτία τύπου .

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22210 20241 και 6984264794 Ζέρβα Σοφία